Werk zoeken in Friesland

Banen bij bedrijven in Drachten

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Baas BV
Baas B.V. is leverancier van technische infrastructuur tussen bron en eindgebruiker.


Sterk
Welkom bij Sterk: Het meest vooraanstaande bedrijf op het gebied van grond- en waterkerende constructies. Hoe komt dat? Is het ons enthousiast en leergierig personeel met hart voor de zaak?


Sikkes
Ben je lekker creatief, en vind je het leuk om met stoffen te werken? Vind je het leuk om in een winkel klanten te helpen en te adviseren? Kijk dan of hiernaast een leuke vacature of stage voor je staat, en solliciteer bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen!


WoonFriesland
WoonFriesland is een dynamische, klantgerichte organisatie waar het prettig werken is


Wijnhuizen
Bij Wijlhuizen zijn we altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen om verder te groeien.


DNV GL
De drijfveer van DNV GL is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt zij organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren.


Poiesz
Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Office Centre
Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.


Van der Valk
Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen


Welkoop
Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.


Swiss Sense
De Swiss Sense winkels zijn er voor iedereen die opzoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs


Alliade
Zorggroep Alliade biedt kwetsbare mensen zorg en ondersteuning.Friesland