Werk zoeken in Friesland

Banen bij bedrijven in Dokkum

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

ASN Installaties
ASN is een professionele partner op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie en advies met betrekking tot warmte en warmwater apparatuur.


Poiesz
Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Revalidatie Friesland
Bij Revalidatie Friesland werken zo'n 350 medewerkers in ongeveer 75 verschillende behandelende, verzorgende functies. voorwaardenscheppende functies.


Scapino
Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.


ROOBOL
De stichting werkt nauw samen met de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel en Kollumerland


Gamma
Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


SKF
Stichting Kinderopvang Friesland - Onze organisatie verzorgt professionele kinderopvang.


Leen Bakker
Elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen; nieuwe klanten, een nieuwe collectie, nieuwe acties enz.


Welkoop
Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.


Verno
Verno is al ruim 40 jaar uw betrouwbare partner voor machineverhuur en het huren van vrijwel alle andere benodigde bouw- en evenementenmaterieel.


Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland.


Zuidoostzorg
Zuidoostzorg is een zorginstelling in het zuidoosten van Friesland. We bieden zorg en ondersteuning wanneer u thuis woont.


Ensel
Ensel Konstruktie Dokkum BV is een staalconstructiebedrijf, gevestigd in Dokkum.


Palestra
Palestra biedt een ruim scala aan activiteiten aan.


Probo
Probo is snel gegroeid. Van een eenmanszaak in 2001 tot een organisatie met ruim 130 medewerkers nu


ROC
ROC Friese Poort is een christelijke instelling.


Schreiershoek
De vakantiehuizen van Schreiershoek Recreatie: een sfeervolle en warme uitstraling


Visser
Bouwbedrijf Visser is een sterk en betrouwbaar familiebedrijf. Wij zijn actief in de agrarische sector utiliteitsbouw en de woningbouw.Friesland