vacatures Leeuwarden

Banen bij bedrijven in Leeuwarden


BMN Bouwmaterialen maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de Hibin


Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.


Bristol is met 129 vestigingen de grootste en vooral de leukste discounter van Nederland. We verkopen zowel schoenen als vrijetijds- en sportkleding, maar ook seizoensartikelen als schaatsen, camping- , tuin- , sport- en spelartikelen.


Mode voor jong en oud, die voor elke gelegenheid en voor ieder type de juiste kleren heeft.


DA is een begrip bij de consument en dat word je niet zomaar. Dat zijn we vooral omdat zoveel medewerkers met passie en plezier bezig zijn in onze winkels. Zij maken het elke dag waar op de winkelvloer. Met persoonlijke aandacht voor de klant met deskundige adviezen.


Bij Dantuma zijn veel verschillende beroepen.


DYKA is een van de grootste producenten van kunststofleidingsystemen.


Kooiker Logistiek en haar dochterondernemingen zijn flink in ontwikkeling, de afgelopen jaren flink gegroeid en willen de komende jaren doorgroeien. Wij hebben een verscheidenheid in leuke en uitdagende vacatures om in te kunnen springen op de groei en wensen van onze opdrachtgevers.


Werken bij TMS betekent afwisseling, doorgroeimogelijkheden en collega's die zorgen dat je je snel thuis voelt in jouw nieuwe functie!.


VEAM is een professionele speler in de technische groothandelsmarkt.


Visser beschikt over een toonaangevend en innovatief productenportfolio.


Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip.


Binnen de WestCord Hotels hebben wij interessante jobs, in een uitdagende en dynamische omgeving.
Gewijzigd: 09-10-2019