Banen in LeeuwardenDeEnFr

Banen bij bedrijven in Leeuwarden

Bekijk de vacaturepaginas van bedrijven

Banen in Leeuwarden


Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacature-pagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.

Recruiters
Friesland

Hier vindt u uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.

Ardagh
Leeuwarden
Vacature
historie

Ardagh Group is een marktleider in metalen en glazen verpakkingen en produceert verpakkingsoplossingen voor de meeste vooraanstaande wereldmerken in de levensmiddelen- en drankensector en in de sector consumentenproducten. Ardagh Group beschikt over 109 productiefaciliteiten in 22 landen, heeft wereldwijd circa 23.500 mensen in dienst met een omzet van circa 7.7 miljard euro per jaar.

BMN
Leeuwarden
Vacature
historie

BMN Bouwmaterialen maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de Hibin

Bouwmaat
Leeuwarden
Vacature
historie

Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.

Bristol
Leeuwarden
Vacature
historie

Bristol is met 129 vestigingen de grootste en vooral de leukste discounter van Nederland. We verkopen zowel schoenen als vrijetijds- en sportkleding, maar ook seizoensartikelen als schaatsen, camping- , tuin- , sport- en spelartikelen.

C&A
Leeuwarden

Mode voor jong en oud, die voor elke gelegenheid en voor ieder type de juiste kleren heeft.

DA
Leeuwarden

DA is een begrip bij de consument en dat word je niet zomaar. Dat zijn we vooral omdat zoveel medewerkers met passie en plezier bezig zijn in onze winkels. Zij maken het elke dag waar op de winkelvloer. Met persoonlijke aandacht voor de klant met deskundige adviezen.

Kooiker Logistiek
Kooiker Logistiek en haar dochterondernemingen zijn flink in ontwikkeling, de afgelopen jaren flink gegroeid en willen de komende jaren doorgroeien. Wij hebben een verscheidenheid in leuke en uitdagende vacatures om in te kunnen springen op de groei en wensen van onze opdrachtgevers.

TMS
Leeuwarden

Werken bij TMS betekent afwisseling, doorgroeimogelijkheden en collega's die zorgen dat je je snel thuis voelt in jouw nieuwe functie!.

VEAM
Leeuwarden

VEAM is een professionele speler in de technische groothandelsmarkt.

Visser
Leeuwarden

Visser beschikt over een toonaangevend en innovatief productenportfolio.

Wasco
Leeuwarden

Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip.
Friesland