Banen bij bedrijvenBanen in Harlingen

Banen bij bedrijven in Harlingen

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Astra Sweets heeft regelmatig Jobs voor de productielocaties.


GEZONDHEID! Dat wensen we onszelf en elkaar toe. Wie gezond leeft, zit lekker in zijn vel.


Met zo'n 2.500 woningen is De Bouwvereniging de grootste aanbieder van huurwoningen in de gemeente Harlingen.


De Boer en De Groot civiele werken is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in de Beton- en Waterbouw.


DTM Maritiem is een technisch bedrijf dat zowel op vaste als op mobiele basis haar werkzaamheden verricht.


Schoonmaakbedrijf Eresde , allround in schoonmaak- en bedrijfsdiensten.


Wil je graag werken bij Fiftysix, maar staat er op dit moment geen passende Jobs op onze site?


GAMMA heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.


In ruim een eeuw tijd is Koninklijke Oosterhof Holman uitgegroeid tot een complete speler in de veelzijdige markt van de grond- , weg- , waterbouw en de milieutechniek.


KTF Harlingen BV biedt u een totaalpakket op het gebied van transport.


Vanuit goed werkgeverschap biedt Rederij Doeksen haar medewerkers arbeidsvoorwaarden die aansluiten op maatschappelijke ontwikkelingen.


Installatiebedrijf Sanitiem Visser is een onderdeel van de Samenwerkende Workumer Ondernemingen.


Spaansen is een familiebedrijf dat zich richt op de handel in bouwmaterialen zoals zand, grind en beton.


Visser ATR in Harlingen is een modern afvalverwerkingsbedrijf, dat zich richt op innovatieve manieren om afval een nuttige toekomst te geven.


Optisport is een gastgericht en modern bedrijf, waar medewerkers hun talenten inzetten en ontwikkelen. Bij Optisport heb je ruim 2000 collega’s die werken bij zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en andere sport- en leisurecentra door heel Nederland en België.


Werken in een prettige werkomgeving bij een dynamische organisatie. Inmiddels is terStal uitgegroeid tot een keten van 200 winkels.


Wierda B.V. uit Friesland is volledig gespecialiseerd in scheepsreparatie.

Vacatures Harlingen - Werk zoeken in Harlingen

Gewijzigd: 07-12-2019