Banen in FrieslandcontactEen link ruilenPersoneel werven

Banen bij bedrijven in Grou

Bekijk de vacatures van bedrijven

Banen bij bedrijven in Friesland


Op zoek naar een nieuwe of vaste baan in Grou? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacature-pagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.

Recruiters
Friesland

Hier vindt u binnenkort uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.

Kooiker Logistiek
Kooiker Logistiek en haar dochterondernemingen zijn flink in ontwikkeling, de afgelopen jaren flink gegroeid en willen de komende jaren doorgroeien. Wij hebben een verscheidenheid in leuke en uitdagende vacatures om in te kunnen springen op de groei en wensen van onze opdrachtgevers.

Mango Mobility
Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Wij richten ons op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km p/u).

UNIS Group
UNIS Group is een internationale serviceorganisatie op het gebied van reparatie en verkoop van industriële elektronica. De elektronica wordt op basis van hoge kwaliteitsnormen gereinigd, gerepareerd en getest.

Poiesz
Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.

Snoek Hoveniers
Meer groen zorgt voor ontspanning én inspiratie, maar ook voor meer biodiversiteit en minder uitstoot. We maken van uw tuin of buitenruimte een plek om te genieten van de geuren, kleuren en geluiden van de natuur.

Friesland