Banen bij bedrijvenBanen in Grou

Banen bij bedrijven in Grou

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort personeel binnen dat bedrijf wordt gevraagd.


Kooiker Logistiek en haar dochterondernemingen zijn flink in ontwikkeling, de afgelopen jaren flink gegroeid en willen de komende jaren doorgroeien. Wij hebben een verscheidenheid in leuke en uitdagende vacatures om in te kunnen springen op de groei en wensen van onze opdrachtgevers.


Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Wij richten ons op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km p/u).


UNIS Group is een internationale serviceorganisatie op het gebied van reparatie en verkoop van industriële elektronica. De elektronica wordt op basis van hoge kwaliteitsnormen gereinigd, gerepareerd en getest.


Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Meer groen zorgt voor ontspanning én inspiratie, maar ook voor meer biodiversiteit en minder uitstoot. We maken van uw tuin of buitenruimte een plek om te genieten van de geuren, kleuren en geluiden van de natuur.


Van Vuuren Grou BV is dé specialist op het gebied van utiliteitsdeuren in Nederland. Met onze focus op flexibiliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid leveren wij een kwalitatief hoogwaardig product.


WoonFriesland is een maatschappelijke organisatie. Wij zijn als woningcorporatie actief in de provincie FrieslandWerken bij Grou in Grou - Werk zoeken in Grou

Gewijzigd: 05-12-2019