Banen bij bedrijven in Franeker


BMN Bouwmaterialen maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de Hibin


BKF voor al uw hijswerk en speciale transporten in Noord- en Midden Nederland.


Fricolore wordt gevormd door 15 scholen voor Christelijk en interconfessioneel Voortgezet Onderwijs.


King Metaal is een onafhankelijk en allround metaalbedrijf in Franeker.


Werken bij Optisport betekent aan de slag in een branche met een hoog sportiviteitgehalte.


Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.


SMST specializes in the delivery of customized fast offshore craft and lifting, transportation, drilling and pipelay systems.


Steinfort maakt gebruik van het modernste glasbesturingspakket.


Bij Van der Weerd Installatietechniek met ruim 60 medewerkers, draait alles om allround vakmanschap


Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.

Vacatures Franeker - Werk zoeken in Franeker

Gewijzigd: 09-10-2019