Banen bij bedrijvenWerk zoeken in Dokkum

Banen bij bedrijven in Dokkum

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


ASN is een professionele partner op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie en advies met betrekking tot warmte en warmwater apparatuur.


Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Bij Revalidatie Friesland werken zo'n 350 medewerkers in ongeveer 75 verschillende behandelende, verzorgende functies. voorwaardenscheppende functies.


Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.


De stichting werkt nauw samen met de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel en Kollumerland


Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Stichting Kinderopvang Friesland - Onze organisatie verzorgt professionele kinderopvang.


Elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen; nieuwe klanten, een nieuwe collectie, nieuwe acties enz.


Akkerbouwers en bloembollentelers werken met Profyto voor deskundige advisering en levering van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaizaden.


Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.


Verno is al ruim 40 jaar uw betrouwbare partner voor machineverhuur en het huren van vrijwel alle andere benodigde bouw- en evenementenmaterieel.


Jezelf willen ontwikkelen is een voorwaarde om bij Mastermate te werken. Dat kan op diverse gebieden en op verschillende manieren.


Zuidoostzorg is een zorginstelling in het zuidoosten van Friesland. We bieden zorg en ondersteuning wanneer u thuis woont.


Ensel Konstruktie Dokkum BV is een staalconstructiebedrijf, gevestigd in Dokkum.


Palestra biedt een ruim scala aan activiteiten aan.


Probo is snel gegroeid. Van een eenmanszaak in 2001 tot een organisatie met ruim 130 medewerkers nu


ROC Friese Poort is een christelijke instelling.


De vakantiehuizen van Schreiershoek Recreatie: een sfeervolle en warme uitstraling


Bouwbedrijf Visser is een sterk en betrouwbaar familiebedrijf. Wij zijn actief in de agrarische sector, utiliteitsbouw
en de woningbouw.
Gewijzigd: 07-12-2019