Lelystad

Banen bij bedrijven in Lelystad


Wij produceren en verkopen flesvoeding, op basis van zowel geitenmelk als biologische koemelk, onder de merknamen Kabrita en Neolac Organic. Naast flesvoeding, biedt ons merk Kabrita ook andere geitenmelkproducten, zoals geitenyoghurt en cereals.


Marfo is continue op zoek naar mensen met een passie voor lekker en verantwoord eten. Ons bedrijf, met zo'n 270 vaste medewerkers, kent verschillende dynamische afdelingen en daarmee een grote diversiteit aan uitdagende functies.


Werken bij Pouw is carrière maken in een hecht familiebedrijf, waar iedereen zijn steentje bijdraagt aan de goed geoliede organisatie. Waar inzet wordt gewaardeerd en gevoel van trots niet uitzonderlijk is. Zit jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie. Je bent van harte welkom.


Waterschap Zuiderzeeland zorgt dat het beheersbaar blijft: zowel als het water een vriend is, maar ook als het een vijand is. In Flevoland en kleine stukjes van Friesland en Overijssel, zorgt Zuiderzeeland voor veiligheid, schoon water en voldoende water.


U bent ons wellicht eens tegenkomen langs Rijkswegen, provinciale wegen of op het water. Medewerkers en voertuigen van Gebr. van der Lee die bermen maaien, waterwegen baggeren, saneren of op wegen een laag nieuw asfalt aanbrengen. Tevens heeft u ons bezig kunnen zien met het bouwen van bruggen, het versterken van dijken en het onderhouden of aanleggen van elektrotechnische installaties.


Familiebedrijf Koskamp is een toonaangevende groothandel in onderdelen voor de autobranche. Wij streven voortdurend naar een duurzame en succesvolle relatie met onze klanten.
Gewijzigd: 09-10-2019