Banen bij bedrijvenWerk in Emmeloord

Banen bij bedrijven in Emmeloord

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort personeel binnen dat bedrijf wordt gevraagd.


Agrico is een organisatie die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen kweekt en innovatieve oplossingen bedenkt.


Bouwbedrijf Roos Emmeloord B.V. is een degelijke onderneming en een middelgroot bouwbedrijf met een vast groep vakbekwame medewerkers en meer dan 30 jaar een bekend begrip bij particulieren, bedrijven, overheid en woningbeheerders.


Donkergroen, waar het gras groener is. Waar de inspiratie voor het oprapen ligt. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de groenbranche of wil je een andere draai geven aan je carrière? Misschien is Donkergroen iets voor jou! Wij zoeken regelmatig enthousiaste mensen die van aanpakken en 'groen' houden.


LIFTUS is leverancier van liftoplossingen, waarbij LIFTUS opvalt door haar oplossingsgerichte aanpak en het nemen van de wens van de klant en/of gebruiker(s) als centraal uitgangspunt. Door onze merkonafhankelijkheid hebben wij een brede visie bij het geven van vrijblijvend advies en kunnen wij de best passende liftoplossing aanbieden, rekening houdende met de situatie, prijs, kwaliteit en uiteraard de veiligheid.


De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. Goed werkgeverschap, eigen initiatief en persoonlijk ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.


Ovri is een ervaren en moderne onderneming met een creatief en vakkundig team binnen de roestvaststaal branche. Deze branche ontwikkelt zich de laatste jaren sterk op het gebied van vormgeving, techniek, hygiëne en gebruiksgemak. Ovri volgt deze ontwikkelingen op de voet en biedt fraaie roestvaststaal oplossingen in combinatie met kunststof voor horeca, detailhandel, bedrijfskantines, instellingen, laboratoria, opleidingsinstituten en particulieren.


Werken bij Spuiterij Gouweleeuw betekent: samenwerken aan de totstandkoming van een topproduct van hoogwaardige kwaliteit.


Een leuke job met veel afwisseling; wie wil dat nou niet? Bij Wildkamp is verveling uitgesloten. Iedere dag kom je in aanraking met een grote variëteit aan producten en mensen.


De Zorggroep heeft diverse Jobs, zowel in onze woonzorglocaties als in de wijkteams die zorg thuis geven. Wil jij aan de slag als wijkverpleegkundige of verzorgende IG? Of twijfel je nog?
Gewijzigd: 04-12-2019