Werk zoeken in Flevoland

Banen bij bedrijven in Emmeloord

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Emmeloord? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Agrico
Agrico is een organisatie die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen kweekt en innovatieve oplossingen bedenkt.


Bouwbedrijf Roos
Bouwbedrijf Roos Emmeloord B.V. is een degelijke onderneming en een middelgroot bouwbedrijf met een vast groep vakbekwame medewerkers en meer dan 30 jaar een bekend begrip bij particulieren, ondernemingen, overheid en woningbeheerders.


Donkergroen
Donkergroen, waar het gras groener is. Waar de inspiratie voor het oprapen ligt. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de groenbranche of wil je een andere draai geven aan je carrière? Misschien is Donkergroen iets voor jou! Wij zoeken regelmatig enthousiaste mensen die van aanpakken en 'groen' houden.


Liftus
LIFTUS is leverancier van liftoplossingen, waarbij LIFTUS opvalt door haar oplossingsgerichte aanpak en het nemen van de wens van de klant en/of gebruiker(s) als centraal uitgangspunt.


NAK
De NAK is de Flevolandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. Goed werkgeverschap, eigen initiatief en persoonlijk ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.


Ovri
Ovri is een ervaren en moderne onderneming met een creatief en vakkundig team binnen de roestvaststaal branche. Deze branche ontwikkelt zich de laatste jaren sterk op het gebied van vormgeving, techniek, hygiëne en gebruiksgemak.


Gouweleeuw
Werken bij Spuiterij Gouweleeuw betekent: samenwerken aan de totstandkoming van een topproduct van hoogwaardige kwaliteit.


Wildkamp
Een leuke job met veel afwisseling; wie wil dat nou niet? Bij Wildkamp is verveling uitgesloten. Iedere dag kom je in aanraking met een grote variëteit aan producten en mensen.

 

Flevoland