Werk zoeken in Flevoland

Banen bij bedrijven in Creil

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Creil? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

VECO Groenten
Bij VECO Groenten en Bloembollen BV in de Noordoostpolder verwerken we groenten tot een halffabricaat voor industriƫle klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het telen en schillen van zilveruien en het wassen en sorteren van Parijse wortelen. Jaarlijks verwerken wij zo'n 40.000 ton groenten.


Menting
Ons bedrijf heeft door het hele jaar heen veel losse arbeidskrachten nodig. Werken bij Bloembollenbedrijf Menting is dan ook erg afwisselend. Er is regelmatig werk voor scholieren, studenten en losse productiemedewerkers. De werkzaamheden worden zowel binnen als buiten uitgevoerd. Menting is een onderneming gespecialiseerd in de teelt van tulpen en lelies.


Ten Brinke BV
Ben je enthousiast over het bedrijf Ten Brinke bv, dan is het altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen met jou plannen om de uitdaging aan te gaan om samen met ons Ten Brinke bv meer succesvol te maken in de nieuwe moderne duurzame landbouw.Flevoland