Banen bij ondernemingen

Banen bij bedrijven in Coevorden


Domesta
De circa 125 medewerkers van Domesta werken met enthousiasme en betrokkenheid, op basis van een gelijkwaardige positie tussen mensen.


EMCO
Bij de EMCO-groep werken ongeveer 1800 mensen die vanwege persoonlijke beperkingen zijn aangewezen op werkzaamheden die in een normaal organisatie niet of tijdelijk niet mogelijk zijn. Bij de beperkingen kunt u denken aan lichamelijke, verstandelijke of psychische handicaps.


MultiMove BV
MultiMove BV is een groeiend, full-service bureau voor internettoepassingen en nieuwe media.


Omnia Plaatvloer
Omnia Plaatvloer is gevestigd in Coevorden en is een gerenommeerde onderneming in de betonindustrie.


Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland.


Raab Karcher
Raab Karcher is onderdeel van Saint-Gobain, wereldleider in de ontwikkeling, productie en distributie van producten voor de bouw.


Shoeby Fashion
Shoeby Fashion wil je verrassen in een omgeving waarin je jezelf kunt zijn.n diensten en producten.


Icare
Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen


Multinal Group
Multinal Group behoort met diverse vestigingen in Nederland tot een van de grootste galvanische ondernemingen van de Benelux.


Welkoop
Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.


BMN Bouwmaterialen
BMN Bouwmaterialen maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de HibinDrenthe