Banen bij bedrijven in Assen

Banen bij bedrijven in Assen


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan bij een bedrijf in Assen of omgeving? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Hamer
We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s om ons team van ruim 400 medewerkers te komen versterken. Kwaliteit en ontwikkeling van medewerkers staat voorop, Hamer is een totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en aan de chemische en voedingsindustrie.


Icare
Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen


Koskamp
Familiebedrijf Koskamp is een toonaangevende groothandel in onderdelen voor de autobranche. Wij streven voortdurend naar een duurzame en succesvolle relatie met onze klanten.


Mastermate
Jezelf willen ontwikkelen is een voorwaarde om bij Mastermate te werken. Dat kan op diverse gebieden en op verschillende manieren.


Nijhuis
Met circa 300 eigen medewerkers genereert Nijhuis een omzet van ongeveer 120 miljoen euro exclusief btw en grondtransacties. Wij bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer.


Office Centre
Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.


Vab der Valk
Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen.


Zorggroep Assen
Onze doelgroep is ouderen. Zorggroep Drenthe biedt integrale zorg waarbij wonen, welzijn en zorg zoveel mogelijk in samenhang wordt benaderd. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Durf jij de uitdaging aan?


VCN
We zijn een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus en hebben een onafhankelijke positie ingenomen. Om onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe doelen te realiseren, hebben we continu nieuwe talenten nodigDrenthe