Up     Deutsche spracheEnglish languageNederlandse taalLangue française

Banen bij bedrijven in Rolde

Bekijk de vacaturepaginas van bedrijven

Banen bij bedrijven in Rolde


Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacature-pagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.

Recruiters
Drenthe

Hier vindt u binnenkort uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.

Interzorg
Rolde

Interzorg beheert diverse aanleunwoningen. Aan zelfstandig wonende ouderen worden appartementen in flats, benedenwoningen of etagewoningen verhuurd.

De Trans
Rolde

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding.

SKR kinderopvang
Rolde

De SKR staat al ruim 25 jaar voor professionele kinderopvang met bevlogen mensen. Liefdevolle zorg en kinderen inspireren, daar is het ons allemaal om te doen. De sfeer onderling is goed, het verloop van personeel gering, mede een signaal dat men tevreden is met de SKR als werkgever

Vanboeijen
Rolde

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. In de dagelijkse zorg, maar ook in de ondersteunende functies. Je vindt hier de actuele vacatures bij Vanboeijen en je kunt ons ook een open sollicitatie sturen.

Bekijk de vacaturepaginas van bedrijven in Nederland