Vacatures bij Bedrijven

vacatures Rolde

Vacatures in Rolde


Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op een baan. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op vacatures bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Interzorg beheert diverse aanleunwoningen. Aan zelfstandig wonende ouderen worden appartementen in flats, benedenwoningen of etagewoningen verhuurd.


De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding.


De SKR staat al ruim 25 jaar voor professionele kinderopvang met bevlogen mensen. Liefdevolle zorg en kinderen inspireren, daar is het ons allemaal om te doen. De sfeer onderling is goed, het verloop van personeel gering, mede een signaal dat men tevreden is met de SKR als werkgever


We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. In de dagelijkse zorg, maar ook in de ondersteunende functies. Je vindt hier de actuele vacatures bij Vanboeijen en je kunt ons ook een open sollicitatie sturen.
Gewijzigd: 30-05-2019