Banen bij bedrijvenBanen in Rolde

Banen bij bedrijven in Rolde

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.Interzorg beheert diverse aanleunwoningen. Aan zelfstandig wonende ouderen worden appartementen in flats, benedenwoningen of etagewoningen verhuurd.


De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding.


De SKR staat al ruim 25 jaar voor professionele kinderopvang met bevlogen mensen. Liefdevolle zorg en kinderen inspireren, daar is het ons allemaal om te doen. De sfeer onderling is goed, het verloop van personeel gering, mede een signaal dat men tevreden is met de SKR als werkgever


We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. In de dagelijkse zorg, maar ook in de ondersteunende functies. Je vindt hier de actuele vacatures bij Vanboeijen en je kunt ons ook een open sollicitatie sturen.
Gewijzigd: 06-12-2019