Banen bij bedrijvenBanen in Emmen

Banen bij bedrijven in Emmen

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Holtkamper is een toonaangevend fabrikant van vouwwagens met vestigingen in Emmen (hoofdvestiging) en Bunnik (bij Utrecht). De door ons ontworpen en geproduceerde Holtkamper vouwwagens, staan bekend om hun groot aantal slimme innovaties. De producten die wij maken zijn van ongekend hoge kwaliteit en we munten uit door optimale service.


Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak- cateringdiensten met een sterk regionaal karakter. Als onderdeel van de ATALIAN Group biedt Visschedijk een breed scala aan facilitaire diensten aan. In totaal werken er dagelijks meer dan 2.300 sympathieke medewerkers in geheel Nederland aan een prettige, schone en smaakvolle (werk)omgeving.


Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.


Stevens Engineering is een onafhankelijk technisch ontwerp- en adviesbureau.


Welkom bij Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V. de zelfstandige groothandelaar in bouwmaterialen, houtwaren, afbouwproducten, gevelstenen, dakpannen en prefab beton.


Stork is een technische dienstverlener met een breed aanbod van mechanische en elektrotechnische diensten.


Telin staat de grootste aramidefabriek ter wereld. Hier werken zo'n 680 medewerkers aan onze aramide producten.


Er wordt gehakt, er vallen spaanders. Ook wat wij doen is niet allemaal zonder risico. Onze mensen willen we vrijwaren van onnodig gevaar.


Bij BTL zetten ruim 400 medewerkers zich dagelijks in voor het leefbaar maken van de woon- en werkomgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige werksfeer in een open organisatie.


Familiebedrijf Koskamp is een toonaangevende groothandel in onderdelen voor de autobranche. Wij streven voortdurend naar een duurzame en succesvolle relatie met onze klanten.

Gewijzigd: 06-12-2019