Up     Deutsche spracheEnglish languageNederlandse taalLangue française

Banen bij bedrijven in Coevorden

Bekijk de vacaturepaginas van bedrijven

Banen bij bedrijven in Coevorden


DomestaVacature
historie

De circa 125 medewerkers van Domesta werken met enthousiasme en betrokkenheid, op basis van een gelijkwaardige positie tussen mensen.

EMCOVacature
historie

Bij de EMCO-groep werken ongeveer 1800 mensen die vanwege persoonlijke beperkingen zijn aangewezen op werkzaamheden die in een normaal organisatie niet of tijdelijk niet mogelijk zijn. Bij de beperkingen kunt u denken aan lichamelijke, verstandelijke of psychische handicaps.

MultiMove BV
MultiMove BV is een groeiend, full-service bureau voor internettoepassingen en nieuwe media.

Omnia Plaatvloer
Omnia Plaatvloer is gevestigd in Coevorden en is een gerenommeerde onderneming in de betonindustrie.

PraxisVacature
historie

Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2. Ben jij enthousiast om het te gaan MAKEN bij Praxis? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Raab KarcherVacature
historie

Raab Karcher is onderdeel van Saint-Gobain, wereldleider in de ontwikkeling, productie en distributie van producten voor de bouw.

Shoeby Fashion
Shoeby Fashion wil je verrassen in een omgeving waarin je jezelf kunt zijn.n diensten en producten.

IcareVacature
historie

Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen

Multinal GroupVacature
historie

Multinal Group behoort met diverse vestigingen in Nederland tot een van de grootste galvanische bedrijven van de Benelux.

Welkoop
Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.

BMN BouwmaterialenVacature
historie

BMN Bouwmaterialen maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de Hibin