vacatures Coevorden


De circa 125 medewerkers van Domesta werken met enthousiasme en betrokkenheid, op basis van een gelijkwaardige positie tussen mensen.


De groep omvat verschillende disciplines, zoals accountancy, administratie, automatisering etc


Bij de EMCO-groep werken ongeveer 1800 mensen die vanwege persoonlijke beperkingen zijn aangewezen op werkzaamheden die in een normaal organisatie niet of tijdelijk niet mogelijk zijn. Bij de beperkingen kunt u denken aan lichamelijke, verstandelijke of psychische handicaps.


Regiotaxi Zuidoost Drenthe is een vorm van openbaar vervoer van deur tot deur.


MultiMove BV is een groeiend, full-service bureau voor internettoepassingen en nieuwe media.


Omnia Plaatvloer is gevestigd in Coevorden en is een gerenommeerde onderneming in de betonindustrie.


Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2.  Ben jij enthousiast om het te gaan MAKEN bij Praxis? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.


Raab Karcher is onderdeel van Saint-Gobain, wereldleider in de ontwikkeling, productie en distributie van producten voor de bouw.


Shoeby Fashion wil je verrassen in een omgeving waarin je jezelf kunt zijn.n diensten en producten.


Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen


Multinal Group behoort met diverse vestigingen in Nederland tot een van de grootste galvanische bedrijven van de Benelux.


Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.


BMN Bouwmaterialen maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de Hibin


Jobs in Coevorden - Werk zoeken in Coevorden (Drenthe

Gewijzigd: 09-10-2019