Up     Deutsche spracheEnglish languageNederlandse taalLangue française

Banen bij bedrijven in Assen

Bekijk de vacaturepaginas van bedrijven

Banen bij bedrijven in Assen


Op zoek naar een nieuwe of vaste baan in Assen of omgeving Assen? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacature-pagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.

Recruiters
Drenthe

Hier vindt u binnenkort uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.

Hamer
Assen
Vacature
historie

We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s om ons team van ruim 400 medewerkers te komen versterken. Kwaliteit en ontwikkeling van medewerkers staat voorop, Hamer is een totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en aan de chemische en voedingsindustrie.

Icare
Assen
Vacature
historie

Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen

Koskamp
Assen
Vacature
historie

Familiebedrijf Koskamp is een toonaangevende groothandel in onderdelen voor de autobranche. Wij streven voortdurend naar een duurzame en succesvolle relatie met onze klanten.

Mastermate
Assen
Vacature
historie

Jezelf willen ontwikkelen is een voorwaarde om bij Mastermate te werken. Dat kan op diverse gebieden en op verschillende manieren.

Nijhuis
Assen
Vacature
historie

Met circa 300 eigen medewerkers genereert Nijhuis een omzet van ongeveer 120 miljoen euro exclusief btw en grondtransacties. Wij bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer.

Office Centre
Assen
Vacature
historie

Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.

Van de Valk
Assen
Vacature
historie

Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen.

Zorggroep
Assen

Onze doelgroep is ouderen. Zorggroep Drenthe biedt integrale zorg waarbij wonen, welzijn en zorg zoveel mogelijk in samenhang wordt benaderd. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Durf jij de uitdaging aan?

VCN
Assen
Vacature
historie

We zijn een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus en hebben een onafhankelijke positie ingenomen. Om onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe doelen te realiseren, hebben we continu nieuwe talenten nodig

Bekijk de vacaturepaginas van bedrijven in Nederland